15 Mart 2018 Perşembe

POWERPOİNTTE SEKMELER

GİRİŞ:Giriş sekmesinde Kes ve Yapıştır özellikleri,Yazı Tipi ve Paragraf seçenekleri ve slayt eklemek ve düzenlemek için gereksinim duyduğduğumuz özellikler bulunmaktadır.

EKLE:Slayda bir şey eklemek için Ekle'yi tıklatın.Bu resimlerı,şekilleri,grafikleri,bağlantıları,metin kutularını,video ve daha fazlasını içerır.

TASARIM:Tasarım sekmesinde,tema veya renk şeması ekleyebilir veya slayta arka planını biçimlendırebilirsınız.

GEÇİŞLER:Geçişler sekmesinde slaytlarımızın bir slayttan diğerine nasıl dönüşeceğini ayarlayın.Bu slayda Geçişlerin bir galerisini bulun.Diğer tüm seçenekleri görmek için galerinin kenarındaki Diğer öğesini tıklayın.

ANİMASYONLAR:Slaytlarınızıdaki öğe hareketlerının katerografisi için Animasyonlar sekmesini tıklatın.Animasyon grubundakı galerıde çok sayıda olası animasyon çoğunu Diğer öğesini görüntüleyerek görebileceğimiz unutmayın.

SLAYT GÖSTERİSİ:Slayt gösterisi sekmesinde,sununuzu başkalarına göstermekistediğimiz yöntemi seçin.

GÖZDEN GEÇİR:Gözden geçirmesi sekmesi uyarı eklemimize,yazım denetimini çaliştırmanıza veya bir sunuyla karşilaştırmanıza olanak verir.

GÖRÜNÜM:Görünümler,oluşturma veya teslım işleminde nerede olduğunuza bağlı olarak sununuza farklı şekillere bakmanıza olanak tanır.

DOSYA:Şeridinin sonundas,sununuza açma,kaydetme,paylaşma,verme,yazdırma ve yönetme gibi dosyanıza ilişkin sahne arkası işlemler  için kulanırız.

ARAÇ SEKMELERİ:Slaytlarınızı resimler,şekiller,SmartArt veya metin kutuları gibi bazı bölümlerı tıklattığımızda renkli,yeni bir sekmenin göründüğünü görebilirsınız.

KAYNAKLAR:

https://support.office.com/tr-tr/article/men%C3%BCler-ve-ara%C3%A7-%C3%A7ubuklar%C4%B1-nerededir-e25451c0-8a1f-428c-afb4-d91e98807bd4

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

KAPAK

BLOGER'IMA HOŞGELDİNİZ HAZILAYAN:  DİCLE İNANÇ 💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛